Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، تورنت فضای تحت وبی است که از طریق آن می‌توان محتوا‌ها را به طور غیرقانونی و بر خلاف قوانین کپی رایت دانلود کنید و آن را به اشتراک بگذارید بدون اینکه توسط سایت یا منبعی ردیابی شوید و این موضوع فضایی را برای سودجویان فراهم می‌کند تا بتوانند به راحتی محتوا‌های جذاب را در اینترنت و فضای مجازی کپی رایت کرده و به اشتراک بگذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسپیس ایکس به عنوان ارائه دهنده اینترنت ماهواره‌ای قصد مقابله با این سوءاستفاده را دارد و برای جدیدترین فناوری خود سیاست‌هایی را تبیین کرده که تا حدودی با کپی رایت مخالفت می‌کند. درصورتی که شخصی قصد استفاده از تورنت را داشته باشد و از اینترنت ماهواره‌ای استفاده کند هشداری درباره تقابل این کار با قانون کپی رایت دریافت می‌کند.

تورنت، تعلیق حساب و پیگرد قانونی را برای مشترکان استارلینک به همراه دارد

یک مشترک کنجکاو به اسم substrate-۹۷ برای اینکه بفهمد استارلینک برای این کپی رایت‌های غیرقانونی سیاست‌گذاری خاصی دارد یا نه، به عمد از تورنت استفاده کرد و با انتشار تصویری از صفحه‌اش که هشدار استارلینک را نشان می‌داد خبر از سیاست‌های این اینترنت برای مقابله با کپی رایت داد. این کاربر نوشت: "اگر برای امتحان، سیاست‌های اینترنت ماهواره‌ای با استفاده از VPN به تورنت مراجعه کنید مشاهده خواهید کرد که این اینترنت هشدار و اخطار به شما می‌دهد. "

مشترکی که این سیاست را امتحان کرد، هشدار استارلینک را در ردیت منتشر کرد. تیم استارلینک نیز اعلام کرد که از خدمات آن برای انتشار محتوای کپی رایت و غیرقانونی استفاده نشود. در این اطلاعیه آمده است: "بارگیری مطالب دارای حق چاپ بدون مجوز ممکن است منجر به تعلیق یا قطع ارتباط شما شود و شما را در معرض خطر پیگرد قانونی مالک محتوا قرار دهد. "

بیشتر بخوانید

تست سرعت جدید استارلینک در نقاط مختلف اعلام شد/ پیش ثبت نام نیم میلیون نفر برای دریافت اینترنت ماهواره‌ای

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استارلینک اینترنت ماهواره ای اینترنت پرسرعت اینترنت ماهواره ای کپی رایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۲۲۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس: با فروش فیلترشکن به مردم یاد دادیم که می‌توانند خلاف کنند

محمد باقری بنابی، نماینده بناب در مجلس با انتقاد از فروش فیلترشکن گفت: «پلتفرم‌های خارجی را در حالی فیلتر کردند که عملاً ۹۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند و مشخص است چه کسانی از این فیلتر کردن سود می‌برند».

به گزارش صدای ایران و به نقل از زومیت، این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه با فروش فیلترشکن‌ها به مردم یاد دادیم که می‌توانند خلاف کنند، گفت: «مردم هم باید بدانند سود فروش فیلترشکن‌ها به جیب چه کسانی می‌رود».

او اعمال محدودیت‌های اینترنت را به جریانی در دولت و مجلس نسبت داد: «در ایران اسلامی برای اینکه زیرساخت‌های فرهنگی را درست نکردیم، جریانی به دنبال کنترل اینترنت و سرعت آن است. این جریان در حال حاضر در دولت و مجلس حضور دارد و به خاطر اینکه بتوانند مثلاً مردم را دین‌دار نگه دارند، این محدودیت‌ها را اعمال می‌کنند».

باقری بنابی ادامه داد: «ما به وزیر ارتباطات تذکر داده و تذکر خواهیم داد. خصوصاً در مجلس دوازدهم اولین سؤال ما از وزیر ارتباطات درباره برنامه‌هایش برای سرعت اینترنت کشور خواهد بود. چراکه وضعیت اینترنت در کشور‌هایی مثل عراق، افغانستان و پاکستان به‌مراتب از ما بهتر است».

«یکی از سؤالات محوری ما [از وزیر ارتباطات]دربارهٔ فیلترشکن‌ها خواهد بود که دست چه کسانی است و چه کسانی از فروش آن سود می‌برند که باید برای همه شفاف شود. ما با فیلترینگ به مردم یاد دادیم که علاوه بر فضای مجازی، در جا‌های دیگر هم می‌توانید خلاف کنید. «نماینده بناب تأسیس دفاتر و مراکز پلتفرم‌های خارجی را در داخل کشور ناممکن دانست و تأکید کرد: «با توجه به تحریم‌ها امکان انجام دادن این کار وجود ندارد و هیچ‌وقت این اتفاق نخواهد افتاد و باید تجدیدنظری در سیاست‌ها اعمال شود».

از اوایل پاییز ۱۴۰۱، وقتی اینستاگرام، واتس‌اپ و مجموعه‌ای از پلتفرم‌های دیگر فیلتر شدند، بازار فروش VPN‌ها رونق گرفت. در آن زمان غلامرضا نوری قزلجه، نماینده دیگر مجلس با انتقاد از این وضع گفته بود: «فیلتر شدن پلتفرم‌هایی، چون اینستاگرام جز اینکه بازار را برای فروش فیلترشکن‌ها و VPN‌ها باز کند، کاری نمی‌کند.»

مرداد پارسال هم از مجلس خبر رسید که طرحی برای تحقیق و تفحص بر این بازار در جریان است. در آن زمان جواد نیکبین، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس، در حرف‌هایی مشابه گفته‌های امروزِ نماینده بناب گفته بود که باید مشخص شود «چه کسی و چه کسانی از فروش این فیلترشکن‌ها سود می‌برند».


دیگر خبرها

  • رئیسی: افز‌ایش سرعت اینترنت در اولویت کار دولت قرار دارد
  • شما نظر بدهید / با ادعای وزیر ارتباطات در مورد سرعت مناسب اینترنت موافقید؟
  • شما نظر بدهید / آیا با ادعای وزیر ارتباطات در مورد سرعت اینترنت موافقید؟
  • مجموعه خبری ۳۰۰ ثانیه
  • اعلام بسته تخفیفی ایرانسل به مناسبت دهه کرامت
  • انتخابات محاکمه ترامپ را به تعویق انداخت!
  • تصاویری از خرس و پلنگ در پارک ملی گلستان
  • خبر‌های ورزشی ۱۹ اردیبهشت چهارمحال و بختیاری
  • نماینده مجلس: با فروش فیلترشکن به مردم یاد دادیم که می‌توانند خلاف کنند
  • سارقان سیم و کابل در دام قانون